Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@04:46:43 GMT

صندلی های سینما در قزوین در انتظار تماشاچی

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۱۲۸۴۲

صندلی های سینما در قزوین در انتظار تماشاچی

قزوین- ایرنا- روزگاری بود که تنها در سینما می شد به تماشای فیلم نشست، رفتن به سینما برای اعضای خانواده اتفاق مهمی محسوب می شد و از تفریح های اصلی مردم بود.

به گزارش ایرنا ، این روزها روبرو شدن با سالن های مملواز جمعیت سینماها، امری ناممکن به نظر می رسد و برخی از مردم ماهها، پایشان به سالن های خالی سینما نمی رسد وشاید اصلا نمی دانند که سینماهای شهرشان، چه فیلمی را در حال اکران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از مردم ترجیح می دهند در خانه و از تلویزیون خود فیلم های مورد علاقه شان را تماشا کنند، بسیاری از سالن های قدیمی نمایش فیلم رو به تعطیلی رفته و بخش خصوصی هم تمایلی برای سرمایه گذاری در زمینه سینما از خود نشان نمی دهد.
سالهاست سینمای ایران از مشکلات فراوانی رنج می برد، این مشکلات موجب شده تا رفته رفته سالن های سینما مخاطبان خود را از دست بدهند و کم کم شاهد سالن های خلوت و گاهی بدون تماشاگر سینما در مناطق مختلف کشور بویژه شهرستانها باشیم.
سابقه‌ نمایش فیلم در قزوین که به سال 1307 بر می گردد ، تاریخی پر فراز و نشیب دارد که با سینماهایی چون باربد و مهتاب و آریا و سینما تابستانی گره خورده است.
امروز استان قزوین با جمعیتی بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر دارای دوسینما مهتاب و بهمن در شهر قزوین است و شهرستانهای آن فاقد سینما هستند.
هم اکنون سه سینما در قزوین وجود دارد که دو سینمای آن یعنی سینماها مهتاب و بهمن فعال بوده و بصورت رسمی در آنها فیلم پخش می شود و سینمای ملت غیرفعال است و دیگر از آن نامی بیش نیست.
سینما بهمن با ظرفیت 200 نفر در سالن اصلی و 65 نفر در سالن دوم و سینما مهتاب نیز در 2 سالن با ظرفیت 200 و 97 نفر به عرضه فیلم می‌پردازند.
شهروندان قزوینی درخصوص کمرنگ بودن حضورشان درسالن های سینما وبی توجهی آنان نسبت به پرده سفید در گفت وگو با خبرنگار ایرنا نظرات متفاوتی را مطرح کردند.
یک دانشجو قزوینی در این خصوص گفت: حقیقت این است که طی سالهای اخیر با پیشرفت فناوری و بالا رفتن اطلاعات نرم افزاری، سینما جایگاه قدیمی خود را در بین مخاطبان خود از دست داده است و این پیشرفت ها اگر چه برای صنعت سینما هم دستاوردهایی را به همراه داشته و آن را از لحاظ فناوری تا حد بسیار زیادی متحول کرده، اما این شرایط بازتاب دو سویه داشته و باعث شده تا مخاطبان به سهولت و با کمترین هزینه فیلم های در حال اکران سینما را در منزل تماشا کنند.
مستانه محمدی اظهار کرد: همچنین ضعیف بودن فیلم نامه ها و تکراری بودن اغلب سوژه های سینمایی باعث شده تا دیگر سینما آن جایگاه گذشته اش را در میان مردم نداشته باشد.
وی تاکید کرد: روز ملی سینما برای اغلب مردم ناشناخته است و بسیاری از آنها فرارسیدن این روز را احساس نمی کنند.
محمدی تماشای فیلم درسینما را مختص افراد بیکار و یا بازنشسته دانست و تصریح کرد: نباید ازنسل جوان امروز انتظار داشت تا ساعتها درسینماها حضور یافته و به تماشای فیلم های کلیشه ای و بی محتوا بنشینند.
یک دبیر آموزش و پرورش نیز گفت: در دنیای امروز که عصر ارتباطات توسعه و فناوری اطلاعات است و دسترسی به ماهواره، اینترنت وتهیه فیلمها به صورت vcd، dvd،به راحتی امکان پذیر است مردم کمتر توجهی به سینما دارند.
حمید رضا طاهری افزود: وقتی به راحتی می تواند درمنزل از طریق dvd ویدئو یا تلویزیون جدیدترین فیلم های در حال اکران را با قیمت بسیار پایین و در زمان مناسب تماشا کرد نیاز سینما احساس نمی شود.
وی با بیان اینکه اغلب فیلم های ساخت ایران قابل قیاس بافیلم های خارجی نیستند اضافه کرد: مقایسه تماشاگران این فیلم ها بیانگراین واقعیت است.
طاهری تاکید کرد: برای رونق سینما باید دست اندرکاران فیلم های پر فروش کشور در سینماهای شهرستانها حضور یافته و زمینه حضور مردم در سینماها را فراهم کنند.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نیز گفت: سینما یک هنر سمعی و بصری است که به طور کامل با مخاطب ارتباط برقرار می کند از این رو هر جامعه انسانی نیازمند به هنر است و هنری که به طور کامل چه به لحاظ دیداری و چه به لحاظ حسی ، با مخاطب ارتباط برقرار کند، به طور طبیعی نیاز آن احساس می شود.
شهریار پرهیزگاری افزود: استان قزوین دارای پنج شهرستان است که هم اکنون به جز قزوین، هیچ سالنی به عنوان سینما در شهرستان های این استان وجود ندارد.
وی اظهار کرد: سینماهای موجود استان در وضعیت مطلوبی به لحاظ امکانات رفاهی قرار دارند و به لحاظ صندلی، پرده نمایش، سیستم پخش و صدا وضعیت مناسبی دارند و شرایط برای دیدن یک فیلم به صورت مطلوب و استاندارد مهیا است.
این مسئول تاکید کرد: امروز بسیاری از سینماهای شهر خالی است و مخاطب ندارند این واقعا مشکل کمبود فضا نیست بلکه مشکل اصلی نبود محتوا و کیفیت فیلم است.
پرهیزگاری تصریح کرد: فیلم ها در جذب تماشاچی تاثیر زیادی دارد به طوری که برخی از فیلم ها با محتوای مناسب تهیه می شوند و تماشاچیان زیادی از آن استقبال می کنند اما برخی ازفیلم ها تنها برای گروه سنی خاص تهیه می شود که مخاطب زیادی را جذب نمی کند
رئیس انجمن سینمای جوان استان قزوین هم در این خصوص گفت: در حال حاضر در استان قزوین 2 سالن سینما فعال است، وضعیت سینما مهتاب بعد از بازسازی بهتر شده، اما ساختار همچنان قدیمی است، برای رونق هر صنعت باید تبلیغ صورت بگیرد در حوزه سینمایی نیز پردیس سینمایی تبلیغ خوبی است.
محسن آقالر افزود: در استان زیرساخت‌ها مشکل‌ دارد و نیازمند تغییرات است، هم‌چنین فضاهای سینمایی و تعداد سینماها کم است و کیفیت لازم را ندارد، بنابراین تاسیس پردیس سینمایی می‌تواند در فضای فرهنگی استان تاثیرگذار باشد و چرخه نامتوازن اکران فیلم‌ها را سامان ببخشد.
مدیر سینما مهتاب قزوین که تنها سینمای بخش خصوصی در سرتاسر استان است در مورد افت مخاطب و ضرر ناشی از آن برای سینماها گفت : در رابطه با برخی فیلم ها در سانس های متعدد به طور جدی با کاهش مخاطب روبرو هستیم و ناچاریم یک سانس را تنها برای دو نفر پخش کنیم در حالیکه هزینه اداره سینما با این نوع استقبال سرد قابل جبران نیست.
محمد رضا بصیری در خصوص تبلیغات مناسب برای رونق گرفتن سینما در قزوین اظهارکرد: متاسفانه هزینه های تبلیغاتی در تلویزیون سنگین است و قادر به تامین آن نیستیم در حالی که اگر حمایت لازم حداقل در بخش تیزرها با تخفیف مناسب صورت گیرد می تواند کمک موثری برای رونق این صنعت و استقبال مردم از فیلم ها داشته باشد.
مدیر سینما مهتاب ادامه داد: انسان به امید زنده است و ما مجموعه سینماداران به امید روزی که شرایط سینما داری به وضعیت مناسب تبدیل شود در این صنف فعال هستیم.
در چهارمین جشن بزرگ سینمای ایران که همزمان با بزرگداشت صدمین سال ورود این هنر- صنعت به ایران در سال 1379 برگزار شد، 21 شهریور ماه به عنوان «روز ملی سینما» شناخته شد.


6012/7389 خبرنگار : نسرین رحیمی ** انتشار دهنده : علی حیدر شاه حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟

به گزارش همشهری آنلاین_ مهدی اسماعیل پور، سازمان ورزش برای اینکه اقشار مختلف جامعه از ورزش و مزایای آن بهره مند شوندکه سلامت جسمی و روحی شهروندان و ایجاد شور و نشاط در جامعه است، بلیت و بهای خدمات در ورزشی اماکن متعلق به خود را با سوبسید به دست شهروندان می رساند.
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی طبق مصوبه شورای شهر

با وجود خدمات ارزان در اماکن ورزشی متعلق به سازمان وررش، برخی رسانه ها در انتقاد به عملکرد شهرداری تهران ادعای عجیبی را مطرح کرده اند و از افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی تعرفه خدمات در برخی از اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳ خبر داده اند! در همین رابطه موضوع را از حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران پیگیری کردیم که ضمن تکذیب این موضوع، گفت:"تعرفه های اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران کاملا بر اساس مصوبه های شورای اسلامی شهر تهران بوده و افزایش نرخ اماکن ورزشی شهر تهران در سال ۱۴۰۳ برهمین اساس حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ اقزایش داشته است.»
به اندازه تعرفه اماکن دولتی در سال گذشته
اوجاقی در ادامه تاکید می کند که سازمان ورزش شهرداری تهران ارزان ترین تعرفه خدمات ورزشی را در کشور ارائه می کند و در این رابطه می گوید: «تعرفه سال ۱۴۰۳ اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران با نرخ تعرفه های ورزشی دولت و اماکن ورزشی متعلق به وزارت ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ برابری می کند. به عبارت دیگر مجموعه های خصوصی که هیچ، تعرفه اماکن ورزشی شهرداری تهران مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران امسال به اندازه تعرفه ای است اماکن ورزشی دولتی در سال گذشته دریافت می کردند.»
تفاوت تعرفه در مناطق شمال و جنوب شهر
مدیرعامل سازمان ورزش درخصوص تفاوت تعرفه خدمات ورزشی در شمال و جنوب شهر می گوید: «تعرفه خدمات ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران به دو بخش مجموعه های درجه دو و درجه سه تقسیم بندی می شود. تعرفه خدمات ورزشی در مناطق شمال شهر یا همان اماکن ورزشی درجه دو کمی بیشتر از جنوب شهر یا همان اماکن ورزشی درجه سه است. شمال شهر شامل مناطق یک تا ۸ و همچنین منطقه ۲۲ می شود. جنوب شهر هم مناطق ۹ تا ۲۱ است. برهمین اساس میزان افزایش تعرفه در سال جاری حدودا به ۳۰ تا ۴۰ درصد می رسد.»
ارائه خدمات ورزشی با سوبسید
اوجاقی در ادامه به نرخ تعرفه برخی از رشته ها و خدمات ورزشی پر طرفدار در سال گذشته و سال جدید اشاره و آنها را مقایسه می کند: «برای مثال نرخ بلیت استخر در مناطق جنوب شهر در سال گذشته ۵۲ هزار تومان بود که امسال به ۶۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. بهای استخر در مناطق شمال شهر نیز در سال گذشته ۷۷ هزار تومان بود که امسال به ۸۴ هزار تومان رسیده است. این در شرایطی است که امسال بهاتی بلیت استخر در مجموعه های دولتی بیش از ۱۰۰ هزار تومان می شود.» با یک حساب و کتاب و سرانگشتی مشخص می شود که حداکثر افزایش نرخ تعرفه خدمات ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران آنهم در رشته های ورزشی پرتقاضا و پر مخاطب در بالاترین تعرفه های اعمال شده حداکثر حدود ۴۰ درصد است که با ادعای افزایش ۱۰۰درصدی فاصله معناداری دارد!

سوبسید و تخفیف برای شهروندان

اوجاقی با اشاره به این موضوع که شهرداری برای ورزش شهروندی سوبسید هم می دهد و بهای دریافتی از شهروندان حتی کمتر از هزینه تمام شده است، در تکمیل صحبت های خود می گوید: «سازمان ورزش شهرداری تهران و مدیریت شهری برای ارائه خدمات ورزشی به شهروندان و در بحث ورزش شهروندی نه تنها به دنبال سود دهی و درآمد زایی نیست که حتی سوبسید هم پرداخت می کند. برای مثال هزینه تمام شده هر سانس استخر تقریبا حدود ۲۰۵ هزار تومان می شود، درحالی که قیمت بلیت آن در بهترین حالت ۸۴ هزار تومان است! علاوه بر این که تعرفه های اماکن ورزشی شهرداری تهران کمتر از دولتی ها است و ارزان ترین تعرفه خدمات در کشور را داریم، در موارد بسیاری برای اقشار خاص از جمله جانبازان، خانواده شهدا، زنان سرپرست خانوار، سالمندان دارای کارت منزلت و... نیز تخفیف های ۱۰۰ تا ۵۰ درصدی نیز اعمال می شود.»

اینفو:
۳۰تا ۴۰ درصد میزان افزایش تعرفه های ورزشی شهرداری تهران
۲۰۵ هزار تومان نرخ تمام شده استخر
۸۴ هزار تومان قیمت بلیت استخر در بهترین حالت
یک تا ۸ و ۲۲ مناطق شمال شهر (اماکن درجه ۲)
۹ تا ۲۱ مناطق جنوب شهر(اماکن درجه ۳)
تعرفه برخی از خدمات ورزشی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته:
۵۲ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(جنوب شهر)
۶۸ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(جنوب شهر)
۷۷ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(شمال شهر)
۸۴ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(شمال شهر)

کد خبر 849532 برچسب‌ها مردان وزارت ورزش و امور جوانان ورزش معلولان شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان ورزش بانوان تهران ورزش ورزش همگانی پایتخت

دیگر خبرها

  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • آبی های چشم انتظار و خبر تلخ از صندلی های ورزشگاه آزادی !
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی
  • ببینید | لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی / حاوی تصاویر ناراحت‌کننده
  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال